Известие

Collapse
No announcement yet.

Претраква при палене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Симптомите са си точно като на вариатор и евентуално може и повдигачи но по малко е вероятно.
    Цената за ремонт на вариатора е висока защото работата е дори повече от подмяната на целия такъв .
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от BaiJedi Покажи съобщение
      А може ли да става въпрос за повдигачи на клапани???
      Аз говорих с 1 роднина (монтьор цял живот) и той това предложи след като се консултира с човек който ремонтира Алфи в Ловешкия край.
      И аз щях да попитам за същото, но колегата ме изпревари.
      Предложи ми да сменя масления филтър и маслото и ако се оправи значи сме уцелили 10-ката, но ако не се оправи ще трябва да я карам на майстор.

Мерси на всички за идеите и предложенията и най-вече че се постарахте да ми помогнете

Ще пробрам с маслото и филтъра и като видим какъв е резултата ще пиша да кажа какво е било
      Aлфа Pомео 145 1.4 Бензин 1997г.
      Знам за колите толкова, колкото и за Квантовата Физика

Comment

Колеги извинявам се за въпроса знам че е много коментирано и търсих(уверявам ви), но ще помоля да ми дадете адрес в софия на който мога да отида да я погледнат колата, че с толкова мнения незнам какво да правя.
        Някои ми казват че е сериозно други че не е, но аз искам да ида при специалист да ми каже той какво точно е и колко ще ми струва.

Четох на доста места за 1 място което доста хора са доволни, (мисля че споменаха името Бобо или се бъркам) ако някой се сеща моля помогнете.

Comment

Първоначално публикувано от kok4o Покажи съобщение
          Колеги извинявам се за въпроса знам че е много коментирано и търсих(уверявам ви), но ще помоля да ми дадете адрес в софия на който мога да отида да я погледнат колата, че с толкова мнения незнам какво да правя.
          Някои ми казват че е сериозно други че не е, но аз искам да ида при специалист да ми каже той какво точно е и колко ще ми струва.

Четох на доста места за 1 място което доста хора са доволни, (мисля че споменаха името Бобо или се бъркам) ако някой се сеща моля помогнете.
          колега ето тук http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26 прочети има няколко сервиза и отзиви за тях явно не си търсил много внимателно ето ти адреси на някои от тях : ул. София 27 в кв. Орладовци-;
          друг сервиз -
          Румен е 0888 944 656

Сервиза се намира в бившите гаражи на Шкода до Проспийд!
          още един сервиз
          Лисан сервиз Гр. София
          ул. Справедливост 3. 0899832271,0887732271,0878832271
          Обади им се виж им графика сега е отпускарски сезон може и в отпуска да са колегите и ползвай малко повече търсачката и чети по внимателно темите ............успех .

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
            колега ето тук http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26 прочети има няколко сервиза и отзиви за тях явно не си търсил много внимателно ето ти адреси на някои от тях : ул. София 27 в кв. Орладовци-;
            друг сервиз -
            Румен е 0888 944 656

Сервиза се намира в бившите гаражи на Шкода до Проспийд!
            още един сервиз
            Лисан сервиз Гр. София
            ул. Справедливост 3. 0899832271,0887732271,0878832271
            Обади им се виж им графика сега е отпускарски сезон може и в отпуска да са колегите и ползвай малко повече търсачката и чети по внимателно темите ............успех .
            Днес сутринта запалих колата и отидох да я погледнат за да видят какво и да ми кажат дали мога поне да я карам още малко така докато събера парите.

Оказа се(както всички предполагахте) вариатор.
            Цената предложена ми за ремонта е 400 (със смяна на всичко и труд).

ОК съм с всичко това и ще се възползвам от услугите като съм готов.
            Мерси на всички Ви за помощта и отзивчивостта.

Само ако може пак да попитам , какво е това вариатор и аджеба става ли за ядене

Comment

http://home.hccnet.nl/jaap.bouma/PhaseVariator.htm
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
              X